2013. december 18., szerda

Kiképzés zombi apokalipszis ellen


Tipp:

  • Menj fel a Gellérthegyre. Ezt elvileg kötőjellel kell írni amúgy.
  • Válassz ki egy megfelelő méretű kört - de inkább gyere velem, és megmutatom - , aminek van sík aszfalt szakasza, kevés lépcső, hosszabb, de enyhe emelkedős szakasza, füves és süppedős kavicsos része is.
    (Az eltérő talaj egészen másképp edzi a lábad, figyeld meg)
  • Ezt a kört maximum 3 perc alatt lefutod, majd nyomsz például 1 perc mabot, 20 guggolást, 10 fekvőtámaszt, aztán futod a következő kört, megérkezve belőle lenyomsz 1 perc planket, lábanként 20 bolgár guggolást, fél perc mabot, és már futsz is...  

A lehetőségek száma végtelen, amiket a félmaratonra készülő "lányommal" csináltunk még többek közt: széktartás, mabo szélességben guggolás, tripla vádli szivatás, fekvőtámasz variációk.
Pihenő nincs: az erősítő gyakorlatokat a futás közben pihened ki, a futást pedig az erősítés közben. 
Erősítés közben helyreteszed a légzésedet, futás alatt pedig lerázod a bedurrant izmaidat.

Kezdőként 5 kör elég ahhoz, hogy másnap jól érezd magad, ha kicsit edzettebb vagy, 10 kört azért érdemes megcsinálni, na.


"A tegnapról csak annyit,hogy ha ma zombik lepnék el a várost,akkor engem szánalomból életben hagynának.Reggel 5perc volt leülni,majd 5perc volt felállni a klóról." 
- írta a lány másnap. 

Ebben is lehet bízni, de még tutibb, ha olyan gyorsan tudsz futni (akár mabozás és guggolás után is), hogy ne érjenek utol a zombik. Jobb esetben egy szexi Brad is támogat, de azért inkább bízzunk a saját erőnkben.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése