2014. január 26., vasárnap

Vigyél zsepit, ha télen futsz, fiam.



Zoknira fásli, boka körbeteker, futónadrág fel, arra másik nadrág, vékony futófelső, arra vastag pulcsi, arra melegítőfelső, kutyára póráz, ki az utcára.

Fujjj, de hideg van. 

Fel a Gellérthegyre, laza kényelmes csigatempóban, a kutya gondoskodik az intervallumedzésről: amikor nekilendülne az ember, ő akkor találja ki, hogy kakilnia kell. 

A hegyen le a póráz a kutyáról, szabad futás erre-arra, le nagy tisztás mellett, még lejjebb, majd hajrá, sprint felfelé, emelkedő, pár lépcső, jajjmeghalok, emelkedő, megint lépcső.
A Gellérthegy a legjobb futóterep: emelkedők, sík szakaszok, és rengeteg lépcső, kisebbek, nagyobbak, meredekek, brutálnagy lépcsőfokosak vagy épp elszórtan csak pár fok a laza emelkedőn.... = mindegyik másképp edz.  Csak futsz, ami szembejön, azon felszaladsz, és nem szoksz hozzá egyetlen lépcsőhöz.

Kocogás, séta lefelé, a Somló-közben még felszaladtam a lépcsőn egyszer, nagyon gondolkodtam, hogy felfutok 5-6x, de eszembe jutott, hogy este is edzek, na meg nem volt nálam már zsepi, ami ilyen időben katasztrófa.  Ha télen futni mész, 100-as csomag zsepit vigyél magaddal. 

Hazakocogás,  dédelgetve a tervet, hogy itthon még hasazok, nyújtok - ehelyett egy spontán beugrós meló helyett zuhany, nuku nyújtás, öltözés.

Azért 100 russian twist a medicinlabdával még belefért. 

...ugyanis kaptam medicinlabdát. Reszkessen mindenki. 






Ja, és hogy miből lesz a kung fu panda?
Fogalmam sincs, belőlem kung fu jegesmedve lesz, veszettül nem szeretem a hideget. Ha akartok velem edzeni, akkor még most gyertek, mert bizony mondom, én el fogok költözni egy mediterrán országba, és tengerparton fogok futni a homokban, mezítláb. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése