2014. március 19., szerda

Horizont


Azért az feelinges, amikor az ember este naplementében tart edzést (majd utána sötétben edz ő maga, mert hát szombaton verseny), majd másnap hajnalban a napfelkelte fényében ismét edzést tart.

Az este:
Félmaratonka 2 perc pihenője

Csodaszép. Amúgy ez a padka is kínzóeszköz, guggolásból kell rá felugrálni (szintén guggolásba, ofkorz) , plankelni rajta, tolódzkodni...

A reggel:


Nincs mit hozzáfűzni, felérsz a Citadellára, ólomlábak, égő tüdő, izzadtság, de ott a Nap, csak a tiéd


Amúgy meg a versenyformáimat tolom egyfolytában. A pusztakezes (Luohan Quan,lásd itt) nagyon nehéz, nagyon kimerítő, nem véletlen, hogy 5. szintű formagyakorlat. Esélyes, hogy nem ez a legideálisabb számomra a versenyzéshez, nem mindenképp felel meg az adottságaimnak, de van egy olyan makacs hülyeségem, hogy addig nem "engedek el" egy formagyakorlatot, amíg nem nyerek vele versenyt.
A Da Hong Quan sem egy nőnek való forma, veszettül hosszú, és rengeteg erőt igényel, ráadásul nem is jó versenyforma, mert nem túl látványos, unalmas, sok ismétlődéssel. Konkrétan kijelentették, hogy ezzel nem lehet versenyt nyerni... Így hát muszáj volt megpróbálnom :) Elsőre ezüstöt szereztem vele, másodjára világkupán csináltam, aranyérmet kaptam.
Többet nem is indultam vele :)








3 megjegyzés:

  1. Bizony drága (Kung)Fuckinsuperhero a Félmaratonka tud élni... Még a fotót sem neki kellett
    magáról elkészítenie.Egy kis pihenés, kikapcsolódás ebben a rohanó világban. Kellemesen
    rátámaszkodni két ilyen szimpatikus és ott "szobrozó"segítőre.
    És még nem is beszéltem a csodálatos napfelkeltéről.Hogy élvezhette ezt is a Félmaratonka ebben a horizontban !
    Köszi a képekért és üdvözlet a Félmaratonkának !

    VálaszTörlés
  2. KungFuckinsuperhero :))
    Így van, Félmaratonka el van kényeztetve, ahogy a többiek is. Wellness-kikapcsolódás velem egy edzést. A napfelkelte egy másik lánnyal volt, tetszett neki, hiszen guggolásból felugrásokat végezve gyönyörködött a felkelő Nap narancsvörös ragyogásában.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen.Látom az egy másik lány volt.Írtad is, hogy este történt.

      Törlés